Meny Lukk

2024

4. mars

Styreleder snakker om roller de nye styremedlemmene får. Kort innføring i hva deres roller innebærer.

OFKs planer for 2024: Forslag om natturnering i hallen til høsten.nne oppsett til turnering enten hos Ålgård – eller på nett.

Porten og sikring rundt banen. Port må skiftes + sikring av andre områder rundt banen. Få pris samlet!

Container. Container er full. Styreleder sjekker med Rogaland gjenvinning om de vil ha containeren, vi trenger den ikke.

Lima Rør Buå: Desiree har sagt ja til å styre. Må ha nøkkel til hallen. Skilting til bua utendørs.

Info fra ØsterHus Hallen

Banekalender på nett: vi har på nettsiden.

Klagesak fra Dirdal IL: Styreleder informerer. Det er styret i Dirdal som har tråkket feil. OFK har forbundets støtte.

Utstyr over til hallen: Skal se på bur til ballene.

SR-Bank søknad.

Leie av klubbhus: 3000,- helg – 1500,- for fredag eller lørdag. Trenere får leie gratis. 500,- for barneselskaper.

Evt. Lys på banen: Styreleder sjekker om montering av tidsbryter som monteres ute (ungene kan ha lys)

Snakket om nye 3’er baner i området Østerhushallen. Snakket om ny brønn som skal graves.

15. januar

Fremmøtte: Veronica Riveland (styreleder), Silje Bratteli, Jøran Dahl (referent)

Store deler av styremøtet gikk til å diskutere åpning av Oltedal Flerbrukshall (OFH) og OFKs rolle og oppgaver under åpningsseremonien. Som takk for god innsats ifm. planlegging og bygging av hallen vil styret i Oltedal Fotballklubb gi en liten oppmerksomhet til styret i Oltedal Flerbrukshall AS. Det vil bli kjøpt inn en blomst til hvert av medlemmene.

Styret i OFK vil også poengtere at det er mange frivillige som har stilt opp og lagt ned utallige dugnadstimer. Disse har også fortjent både blomster og mer til, men vi har valgt å kun å gi blomst denne gang til styret. Det planlegges noe for dugnadsgjengen ved en senere anledning.

Det ble bestemt at Oltedal Fotballklubb som formell eier av flerbrukshallen, skal ha minst to styreplasser i det nye styret i Oltedal Flerbrukshall. Det faller seg da naturlig at dette blir leder og nestleder i OFK. Det ble tidlig i planleggingsfasen (årstall usikkert) av hallen bestemt at OFK skal ha tre medlemmer i OFH. Siden OFK er formell eier av OFH er det naturlig med representanter i flertall fra OFK. Siste medlem fra OFK velges av OFK-styret på styremøte.

Siden styret ikke var fulltallige under møtet har det blitt avholdt avstemming om dette blant styrets medlemmer på Facebook og der ble flertall for dette.

Det var ønske fra styreleder om egen referent under styremøtene. Siden Jøran Dahl er SoMe- og webansvarlig, faller det seg naturlig at han tar den oppgaven. Dahl vil fremover være referent på styremøtene.