Meny Lukk

Møt våre sponsorer: Fjøssystemer på Varhaug

Kjører man noen og førti kilometer fra OFKs redaksjonslokaler, ca. i retning mot England, så kommer man til Varhaug hvor Fjøssystemer AS avd. Vest har sitt regionshovedkvarter. Denne avdelingen strekker seg helt fra Arendal og til Voss og dekker med det store deler av det sør- og vestlandet.

Jeg ble tatt i mot av daglig leder Jan Ove Dybing, som velvillig tok seg tid til en liten drøs over en kopp kaffe! Man skulle tro at samtaleteam stort sett besto av fotball og melkemaskiner, men neida – vi fikk oss også en god samtale om noe som opptar oss begge – nemlig Rock ‘n’ Roll! Vel, rock til side – det var fotball vi skulle snakke om og Dybing var klar på at det er breddefotballen som opptar han mest og som er avgjørende for hvem de ønsker å sponse.

Verden har gått fremover siden OFKs utsendte medarbeider var cowboy (ja, cowboy!) i nord – såkalt “Polarcowboy“. Dengang måtte jur vaskes og masseres manuelt, møkka skrapes og spyles og høy ble servert kyrne ved hjelp av høygaffel.

Slik er det ikke nå lengre! Det behøver iallefall ikke være sånn, for Fjøssystemer leverer alt hva et bondehjerte kan begjære. Her er melkeroboter, fôrmiksere og rengjøringsroboter til både storfe, fjørfe, gris og hest! Og sikkert et par dyrearter til! Og skulle bonden ønske å snu litt på kronene, så finnes det brukt utstyr som har fått full service og selges med garanti! Det er nesten så man skulle blitt bonde, så mye fint utstyr finnes nå til dags. Makalaust!

Du kan se mer fra Fjøssystemer og se intervjuet med Jan Ove Dybing i neste utgave av OFKPodden, som kommer på Youtube i slutten av neste uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *